2010-05-29

Idag har vi haft en heldag på stranden. Till en början var det mulet så jag tänkte att jag behöver inte smörja in mig. Sedan somnade jag och solen kom fram. AJJJ! Nu har jag i alla fall badat i Atlanten! Något att skryta om..

 

Vi badade, solade, spelade kort, fotboll och massa annat kul. Jag var nästan den enda på stranden med bikini??! Alla andra tjejer hade baddräkt eller tankini (bikini linne). Jag kände mig lite mobbad!

 

Huset som vi bor i är jätte fint! Tre våningar, jag vet inte hur många sovrum och badrum! Stort kök, vardagsrum, spelrum, utomhuspool, jacuzzi, havsutsikt, jag kan fortsätta länge. Jag, Andréa och Amy delar rum. Rummet är däremot ganska trångt för tre personer och vi delar alla på en dubbelsäng, men det fungerar i tre nätter.

 

Beachen är precis som jag hade tänkt mig. Ni som har sett One tree hill, det ser ut precis som i serien med havet, stranden och alla strandhus. Jag gillar det! Här hade jag kunnat bo:)

 

På kvällen åt vi tacos (femte gången för mig denna veckan!). Efter det åkte vi till en fest, fem minuter här ifrån med bil. Jag är imponerad! Det var ingen som drack men ändå var alla uppe på dansgolvet och skakade loss. Vi måste bli bättre på detta Sverige! Däremot började jag undra varför folk närmare 40 år kom på festen? Huset var i alla fall fullt med folk och jag hade kul :)


Amy och jag

Andréa och Amy

Sandra

Andréa

Amerikanska tjejer som är med på resan

Vårt hus

Vårt sovrum

Köket

Tomaten, Andréa och Amy

Dans


Det var allt jag hade att bjud på. Tack och hej!


2010-05-28

I natt sov jag hos Andréa. Soffan var liten, men det gick alldeles utmärkt. Det var ganska varmt redan på morgonen så vi bestämde oss för att äta frukost ute. Mysigt!

På förmiddagen packade vi och handlade lite frukt och kakor inför bilresan. Sedan tog vi bilen ner till Duck Beach i North Carolina tillsammans med två killar från Mexico och en tjej som heter Amy.

Innan vi skulle köra ville dem att vi skulle be en bön, för att resan skulle gå bra (dem jag åker hit med är religösa). Jag tänkte att jag får verkligen INTE skratta nu. Inte för att det skulle vara roligt på något sätt utan att man inte ska skratta vid sådana tillfällen. JAG FÅR INTE SKRATTA, JAG FÅR INTE SKRATTA, JAG FÅR INTE SKRATTA gick mina tankar och det kändes som dem längsta sekunderna någonsin! Jag klarade mig och resan gick bra. Den skulle ta ungefär sju timmar. Men på grund av all trafik tog det oss nio timmar. Och jag som inte gillar att åka bil!




2010-05-27

Nu tar jag ledigt i fyra dagar!

 

Jag läste ut min bok idag på morgonen och den slutade LYCKLIGT så dagen började toppen. Jag packade lite på förmiddagen sedan lagade vi tacopaj till lunch. Eftermiddagen var inte lika rolig. Sasha var inte alls på humör, så det var lite fight här hemma…

 

När barnen var i skolan passade jag på att träna på gymmet och skypa med Amanda. På kvällen hade vi au pair träff och nu sitter jag hemma hos Andréa. Vi har ätit tacogratäng och nu blir det nog lite film innan vi ska sova. Kanske ska festa till det med lite glass och kladdkaka också? :)

 

God natt USA och god morgon Sverige




2010-05-26

Sol, jordgubbar och 30 grader!


Idag har det varit riktigt härligt väder. Solen har varit framme idag också och jag hoppas att det håller i sig till helgen när vi ska till North Carolina.

På förmiddagen lekte Sofia med Jordyn. Så jag passade på att testa lite nya pass på tvn, bland annat core och yoga. Barnen var i köket och jag i familjerummet så jag kunde fortfarande se dem, så ni inte tror att jag smiter iväg när hon har kompisar här. På eftermiddagen hade vi vattenkrig och spelade lite fotboll.

Nu kom jag precis hem från Jessica. Vi var båda helt slut efter att ha varit ute i värmen stora delar av dagen. GODNATT!


2010-05-25

Godkväll!

Äntligen äntligen äntligen fick jag se filmen! Idag hoppade jag över att åka till gymmet. Jag såg att Dear John hade kommit ut så jag stannade hemma för att titta på den. Jag förstår inte varför jag ska plåga mig själv med att titta på sådana filmer. Men den var riktigt bra!


Eftersom att jag visste att jag inte skulle till gymmet idag så bestämde jag och Sofia att vi skulle träna hemma istället. Vi har även vi lagat tacos, spelat fotboll och tittat på America's funniest home videos.

Ikväll blir det lugnt framför tvn. Har suttit i över en timme och funderat på vilken film jag ska se. Nu har jag äntligen bestämt mig, Mamma Mia :)



2010-05-24

Tiden går fort när man har roligt! Det är redan ett halvår sedan jag och Gustav åkte iväg till Egypten för att fira vår ettårs dag. Snart är det jul!

 

Idag har jag känt mig som en riktig hemmafru. Jag har tvättat min kläder, handdukar och lakan. Jag har även diskat, städat och tränat.

 

Förmiddagen var lugn och på eftermiddagen lekte vi hos Rylee och Jordyn (grannarna). Vi började också med ett "schema" idag, hur barnen har uppfört sig. Så varje dag kommer vi att gå igenom bland annat om man har lyssnat på vad jag har sagt, have been using a nice tone och inte använt några bad words. När barnen har varit riktigt duktiga under en längre tid kommer dem att få något. Frågan är bara vad? 

 

Nu har jag precis kommit hem från Jessica. Jag får passa på att träffa henne så mycket som möjlig nu innan hon åker hem. Idag tittade vi på the holiday. Den är så mysig!


Satte in kort på mig och Sofie i min nya ram

Mums

Filmkväll hos Jessica


2010-05-23

Idag tog jag mig äntligen till affären och köpte en väska till min systemkamera, ett par nya hörlurar till min ipod och plast blommor till mitt rum. Jag har verken haft tid eller lust innan.

Jag och Jessica hade bestämt oss för att åka till IKEA idag. Jag behövde köpa kaviar och var sugen på svenskmat! Vägen till IKEA var lite svår att förstå sig på. Jag får tacka min bästa vän gpsen.

Inne på IKEA satte vi oss först i ett kök och kände oss som hemma. Det kändes som Älmhult, Småland, Sverige:)
Jag fick lust att flytta hemifrån och få inreda min nya lägenhet. Jag plockade på mig en kaffemugg och en ram. Det är inte någon mening att köpa en massa saker eftersom att jag ändå inte kan ta med det hem. Jag ville mest dit för att äta och köpa mat.


Efter att jag och Jessica hade proppat i oss en massa fick vi båda ont i magen. Jag har problem med mjölken och Jessicas mage vet vi inte vad det är för fel på. Det blev så illa att vi fick åka hem. Jag hoppas det blir bättre för henne när hon kommer hem till Sverige.


I bilen kände sig Jessica bättre så vi bestämde oss för att titta på en film. Vi satt över en timme och sökte på olika filmer. Tillslut kom vi fram till att vi skulle hem till mig och hämta the Notebook eftersom att Jessica inte hade sett den filmen!?! Det blev en riktigt kanon dag :)


I köket på IKEA

Dalahäst

Min mat

Jag i "Stockholm"

Svensk mat

Saknade dock frödinges kladdkaka

Filmkväll med massa mat, te, melon och körsbär


2010-05-22

Då var det helg igen!

 

Idag vaknade jag klockan sju av att två barn hoppade och skrek i rummet bredvid. Jag var inte glad! Efter att jag hade sagt till dem att vara tystare kunde jag inte somna om.

Eftersom att jag inte har några planer denna helgen erbjöd jag mig att jobba så Brian och Svetlana kunde gå på en dejt. Vi gick på bio med Rylee, Jordyn, deras mamma (grannarna) och två kusiner till barnen. Vi gick på den nya Shrek filmen i 3D. Alla älskade filmen. Efter Shrek åkte vi och åt på Mc donalds.

 

Nu har barnen precis gått och lagt sig. Brian och Svetlana sjunger alltid för barnen innan dem ska sova så jag bestämde mig för att vi skulle sjunga blinka lilla stjärna och imse vimse spindel tillsammans. Jag sjöng på svenska och dem på engelska. Vi sjöng även you belong with me med Taylor Swift, Sashas idé självklart.

Allt gick kanon. Det var första gången jag jobbade på en kväll och på en helg, men det var kul :)


Smile!


2010-05-21

Idag har jag varit så gott som ledig. Jag fick lite sovmorgon och hela förmiddagen var jag och Sofia med Brian och barnens farfar i köket och pratade. Jag kände inte att jag vill dra iväg Sofia och göra något annat, eftersom att hon inte träffar sin farfar särskilt ofta. På eftermiddagen fick jag vara ledig för att dem båda skulle spendera tid med barnen.


Så när Sofia åkte till skolan satte jag mig ute i solen. Hoppas det fina vädret håller i sig. Som jag brukar säga här: Det känns som man är utomlands! Åkte förbi gymmet en runda också. Det har inte blivit så mycket träning denna veckan eftersom att barnen var lediga i tisdags och i onsdags var jag hos frisören.

Vad har annars hänt idag..? Jag fick post från Cecilia Lindh! Fick ett grattis kort från familjen Lindh och ett från Cissi och Peter. Jag fick också en tidning och ett par örhängen. Tack! Jag älskar att få post :)

På kvällen åkte jag med familjen och åt på italiensk restaurang. Jag tog två piller för att jag inte skulle må dåligt av mjölken i maten, men det hjälpte inte. Jag fick jätte ont och magen svällde upp. Det såg ut som jag var gravid! Magen blev i alla fall lite bättre under kvällen så jag åkte hem till Andréa och tittade på film med henne och Johan. Vi såg på Message in a bottle. Jag tyckte om filmen och satt och skrattade. Jag började undra varför ingen annan tyckte filmen var rolig och vänder mig om och ser att dem båda sitter och sover! Som vanligt.. Nästa gång får vi väl se en actionfilm men då lär väl jag somna.

Nästa helg ska jag och Andréa antagligen åka med några amerikanare till North Carolina. En tjej som Andréa känner genom kyrkan har hyrt ett hus (vid stranden?). Det blir en liten trip från fredag till måndag. Frågan är om jag kan vara ledig på fredagen, jag ska prata lite med mina värdföräldrar om det. På måndagen är det memorial day så då är jag ledig.

Sasha har pratat om att hon vill jobba som nanny när hon blir äldre. Jag föreslog att hon kunde komma till Sverige och jobba som au pair hos mig. Så nu har vi planerat in att Sasha ska vara hos mig först och sedan ville Sofia också åka och jobba hos mig :)


2010-05-20

Jag skulle inte ha sagt något om att värmen inte fungerade. I natt vaknade jag klockan 03:00 och var helt svettig. Fick öppna upp fönstret och sätta på fläckten. Värmen fungerade igen!

Vi har i alla fall haft toppen väder idag, precis som hemma i Sverige. Jag försökte vara ute med barnen så mycket som möjligt. Och när barnen var i skolan passade jag på att ligga ute i solen. Jag flyttade runt lite med solstolen för jag kände mig obekväm med alla grannar som är hemma om dagarna som gärna tittar in i andras trädgårdar..

På kvällen åkte jag och Andréa och tränade. Det går så mycket fortare när man tränar tillsammans med någon annan.

Barnens farfar är på besök så jag får lite sovmorgon imorgon (en halvtimme) :)


Sofia bakade kladdkaka

Underbart väder

Jag gillar bilden!:) Sofia

Sasha

Sofia

2010-05-19

Jag börjar undra vart vårt fina sommarväder har gått och gömt sig. Jag fryser! Och vår luftkonditionering har börjat krångla igen. Denna gången går det inte att få det varmt.. Men jag har det hellre för kallt inom hus än för varmt.


På förmiddagen lekte Sofia med Jordyn (grannen). På eftermiddagen var vi över hos grannarna på playdate och denna gången var dem vänner hela tiden. Kors i taket!


När barnen var i skolan åkte jag och fixade håret.  Det var en äldre man som färgade håret på mig. Han var riktigt rolig och duktig också för den delen. Vet inte hur många gånger han sa: Oh my god Sandra! You have a lot of hair! När han skulle fixa med alla slingor i håret. Det tog sin tid, men det är jag van vid.

På kvällen åkte jag för att träffa alla andra au pairer på Starbucks. Vi hade det trevligt! Men nu är det dags att sova. Jag är heeelt slut och ska upp vid halvsju imorgon för att skypa :)


2010-05-18

Barnen har varit lediga från skolan idag. Därför bestämde vi oss för att titta på Home Alone 2. På eftermiddagen hade Rylee (grannen) födelsedagskalas på något lekland. Jag släppte av Sofia och Sasha och åkte sedan vidare till Starbucks. Där satt jag i min ensamhet och läste i min bok :)

På kvällen åkte jag och Andréa och shoppade på Target. Jag behövde lite mer träningskläder. Vilket gick på strax över 500 kronor! Billigt är bra :)



Jag kör i oväder till kalaset

Starbucks

Träning efter kalaset

Shopping

2010-05-17

Då var det måndag igen. Känns inte som det var längesedan jag kom hit, samtidigt känns det som en evighet sedan jag var hemma.

Jag testade min nya kamera idag. Sofia fick vara modell på förmiddagen och Sasha fick vara det modell på eftermiddagen. Båda älskar att stå framför kameran, så det var lyckat.

Här kommer lite bilder från idag:

Sofia



Sasha



2010-05-16

Idag tog jag sovmorgon. Det behövdes!

Efter att ha ätit frukost runt tolvtiden gick jag ut och satte mig i värmen. Det har varit alldeles perfekt väder idag, runt 23 grader. Däremot ska det nog inte hålla i sig. Jag såg på vädret att det skulle bli runt 15 grader och regn på tisdag..

Julia (en tysk tjej) hörde av sig till mig så vi åt lunch i Exton, som ligger bara några minuter från mig. Därefter åkte vi vidare till West Chester för att bara promenera i värmen. Vi gick förbi och tittade på deras collage dem har här. Det var stort men tomt. De flesta har åkt hem nu eftersom att skolan är slut för denna terminen.


På kvällen åkte jag hem till Jessica. Vi tog oss en promenad sedan satte vi oss och pratade i timmar. Det är så kul med Jessica för vi är så lika till sättet. Jag har aldrig träffat någon som jag är så lik.


Collage


2010-05-15

Idag blev det en tur in till Philadelphia med Andréa och Johanna. Denna gången blev det inte sightseeing utan shopping. På kvällen åt vi på en italiensk restaurang och sedan hjälpte Andréa mig med min nya kamera.

Johanna och Andréa

Jag posar

Johanna och jag i en park

Philly

Mat

2010-05-14

Jag gick och la mig ganska sent igår kväll så jag var riktigt trött idag på morgonen. Efter frukosten gick jag och Sofia bort till min LCC för att ha en playdate med hennes son William.


När Sofia hade åkt med bussen gick jag direkt till brevlådan och jag hade fått post från familjen Magnusson. Jag fick skvallertidningar, kaffe och grattiskort. Jag blev jätte glad :) Tack!


Eftersom att det var så fint väder idag så tog jag en promenad istället för att åka till gymmet. Men det var nog lite för kvavt om jag ska klaga.

På kvällen gick jag och Jessica på bio. Vi såg Letters to Juliet, en riktigt bra film :) Under bion berättade jag för Jessica om ett "tips" som jag fick från Johan. Att när man har gått på en bio kan man bara gå in i en annan salong och se en annan film. Så vi testade det. Utan att betala. Vi trodde att dem lurade oss när vi köpte vatten och popcorn så vi tyckte att vi var värda att se en film till.


2010-05-13 Video


Sashas fina sång till mig :)

Ps. Tack för alla gratulationer!

2010-05-13

Jag ställde väckarklockan på sju, för att kunna prata med mamma, pappa och Gustav. Vid 06.20 vaknar jag och är klarvaken! Jag är fortfarande som ett litet barn när det gäller min födelsedag. Jag hade fått ett grattis kort av min familj som jag öppnade i min ensamhet på morgonen. När jag kom ner till köket började Sasha och Sofia sjunga för mig och Svetlana kom och grattade mig. (Brian hade redan åkte till jobbet).


Jag och Sofia lekte och lagade ost och skinkpaj till lunch. Vid elva tiden ringde det på dörren och jag fick blommor med bud. Det var från mamma, pappa, Sofie och Simba :) När jag såg att postbilen kom gick jag direkt för att se om jag hade fått någon post. Och det var något till mig! Det var mitt minneskort till systemkameran.. och kameran har jag inte ens fått. Lyckat!


När Sofia åkte till skolan passade jag på att prata på skype istället för att åka till gymmet. När barnen kom hem efter skolan hade jag lovat att vi skulle kolla på ensam hemma. Det var jätte mysigt och vi hade så kul åt filmen :)

På kvällen var jag och min värdfamilj ute och åt på restaurang. God mat och trevligt sällskap! Fick också lite presenter, en väska och ett presentkort på en salong där jag tänkte ta och klippa mig. Efter middagen åkte vi hem och där fick vi tårta. Brian hade bakat jordgubbstårta, riktigt god!

Efter tårtan åkte jag och hämtade upp Jessica, sedan kom Andréa, Johanna och Johan hit och firade mig. Jag hade verkligen inte förväntat mig något speciellt, bara lite trevligt sällskap på min födelsedag. Men dem kom med ballonger och presenter, så kul och så snällt! :)

Tack för en riktigt trevlig dag allihopa! Jag vågade faktiskt inte hoppas på att den skulle bli så bra. Men jag har haft en toppen bra dag!


Blommor, nalle och grattiskort från min familj

Svetlana, Brian och min tårta

Jag och Sasha

Jag var nöjd!

Underbara vänner

Sandra 20 år



2010-05-13 MY BIRTHDAY!

GRATTIS TILL MIG SOM FYLLER 20 ÅR!


Även grattis till Pia, Frida och Prinsen :)

2010-05-12

Idag har jag haft min sista dag som tonåring. Jag börjar känna mig gammal. ÅLDERSNOJA! Jag har även haft den värsta eftermiddagen här i USA. Tänker tyvärr inte dela med mig några detaljer mer än bråk och gråt! Så ikväll ska jag bara vara hemma, jag orkar inte mycket mer.

Idag fick jag för mig att göra köttfärssås. Sofia ville mer än gärna hjälpa till. För att göra det hela roligare tog vi fram cyklop när vi skulle hacka löken för att det inte skulle göra ont i ögonen. Tänk vad kul man kan ha när man lagar mat.

När jag var på gymmet idag tittade jag på tv samtidigt som jag tränade. Det var ett program om kvinnor som skulle föda barn. Jag ville inte se, men jag kunde samtidigt inte sluta titta. De visade innan förlossningen och hade sådan smärta. Jag blev förskräckt och jag kommer aldrig våga skaffa barn!

Hörde att jag var i smålandsposten idag, så det hoppas jag att ni har sett! :)


Jag lagar mat

Sofia och jag

Sasha och jag


2010-05-11

Ännu en bok utläst. Jag får för mycket tid för mig själv här.. Åkte och köpte två nya idag, båda av Nicholas Sparks.


Sitter och funderar vad jag ska göra den veckan jag är själv innan min familj och Gustav kommer. Värdfamiljen åker den 1 juli så jag kanske borde passa på att göra något. Funderar lite på att åka över till Kalifornien. Frågan är om jag får med mig någon? Mig spelar det inte särskilt stor roll vart, San Francisco, L.A, San Diego eller kanske något annat. Vi får se, hittade flyg från Philadelphia till San Diego för 2 500 kronor, fram och tillbaka. Hade varit riktigt kul :)

Idag har jag och Sofia bakat IGEN. Denna gången blev det muffins. Sofia älskar att hälla i alla ingredienser och vill baka varje dag. Vi får se hur det blir med den saken. Hela eftermiddagen satt vi och rita. Sasha ville vara lärare så hon satte betyg på mina teckningar. Jag fick B+ och E.. Medan hon själv fick A+...

Annars har jag varit på gymmet idag och ikväll tänkte jag bara ta det lugnt. Någon film kanske eller Sex and the city :)

 

 


2010-05-10

8 veckor i USA

Nu har vi haft det kyligt i några dagar, jag saknar värmen! Tänkte sammanfatta mig kort, jag är helt slut.
Idag har jag:
Lekt med barnen
Läst i min bok
Tränat på gymmet
Umgåtts med Jessica. Vi tittade på avatar, det var för mycket action för min del.

GODNATT USA, GODMORGON SVERIGE!

Ps. Lite besviken på posten. Skickade grattiskort till morfar för mer än tre veckor sedan, det kom fram idag.. Vad jag är negativ, haha

2010-05-09 Morsdag

Igår var jag hos Jessica. Vi tittade på Pretty Woman, en film som inte jag har sett på säkert fyra år. Det blev en lugn och lyckad kväll. Jag kommer sakna dig när du åker!

Idag är det morsdag här borta i staterna, vilket vi firade med blåbärspannkakor till frukost och Svetlana fick lite presenter av Brian och barnen.

Jag har deppat lite i helgen. Jag ville också åka med familjen Magnusson till Halmstad, jag ville också vara med på tjejkväll och grilla.. Men här sitter jag på andra sidan jorden. Så istället har jag shoppat. Jag och Elin åkte till Concard mall och inhandlade lite nya plagg. Vilket piggade upp mig :)


2010-05-08

Idag vaknade jag av klockan vid halv tio men jag hade kunnat sova längre. Helt otroligt!

Efter lunchen åkte jag till Johanna och sedan åkte vi vidare till Wilmington för att gå på marknad. Det var en härlig stämning.

Nu ska jag snart hem till Jessica och ha en liten myskväll :)


TRAFIK!!!

Wilmington

Marknad

Jag

Johanna

På restaurang

2010-05-08 Video


2010-05-07

Fredag, fredag, fredag.. det känns som det alltid är helg här :)

Dagen har varit lugn. Vi lekte med grannarna både på förmiddagen och eftermiddagen. Och jag åkte som alltid till gymmet när barnen var i skolan.

På kvällen hade jag bjudit över några kompisar och Svetlana hade bjudit hem två jobbarkompisar på lite grillkväll. Hon ville att vi skulle få träffa en utav hennes jobbarkompisar som precis flyttat hit och tänkte att vi kunde umgås lite för att lära känna varandra. Det var trevligt! Även om han inte känner till just West Chester så växte han ändå upp i "närheten", så han har lite koll på vad det finns att se och göra. Det kan vara kul att umgås med amerikanare också när man är i USA och inte bara au pairer.

Senare på kvällen gick vi ner i källaren och tittade på film. Jag valde, så det blev en ny romantisk komedi. Själv piggnade jag till medans dem andra satt  och sov! Trevligt sällskap ;)


Johanna

Johan Andréa och jag

Johan Andréa jag

Johanna och Johan

2010-05-06

1 vecka tills jag fyller 20 år. Tiden går så fort. Det känns inte som att det var längesedan jag och Cissi hängde i Vislanda och trodde att vi var bäst, snyggast och sååå vuxna. Det är 7 år sedan! Om jag inte räknar fel? Om tiden rullar på lika fort är jag snart 27! Usch, man får inte tänka så..

Idag pärlade jag och Sofia hela morgonen. Jag pyntade min bil med en Sverigeflagga som jag har pärlat och en text där det står USA. Riktigt nöjd. På eftermiddagen lekte vi, dansade och nu har vi precis haft kuddkrig så jag känner nästan att jag behöver ta en dusch till. Lika jobbigt som på gymmet!

Nu har jag gått och köpt mig en ny kamera. Jag har haft den andra i över två år så det var väl på tiden att byta ut den. Däremot fick jag lite panikångest nu när jag slängde ut så mycket pengar. Jag hoppas det är värt det! Jag vet i alla fall någon som är nöjd, (pappa) :)


2010-05-05

Ännu en härlig sommardag!

Jag hade halvdag idag, för Sasha skulle till tandläkaren så Svetlana kom hem tidigare. Skönt att få lite extra ledigt :)

Idag har jag:

·         Lekt med Sofia på morgonen
·         Bakat kladdkaka med kokos i
·         Solat
·         Tränat
·         Promenerat
·         Varit på Target
·         Hängt med andra au pairer på Starbucks (Känns som tiden på Prästängen;) Vi satte oss ute, för det var varmt och härligt. Det satt ett killgäng brevid och spelade gitarr, munspel och sjöng så det blev riktigt mysig stämning, lite åt gyllene tider hållet :)


Vi från Sverige


2010-05-04

30 grader och sol. Och jag har inte ens varit ute och solat! På morgonen var Sofia över hos grannen i en timme och då passade jag på att sitta ute och läsa ut min bok. När jag var klar gick jag över och hämtade dem båda två för att leka hos oss istället.

När jag var ledig åkte jag och köpte en ny bok, Lauren Conrads ”L.A Candy” och drog sedan vidare till gymmet. Det är nästan så jag själv börjar tro att jag är tjejen som sitter hemma och läser böcker på lördagskvällarna, som jag en gång i tiden har fått höra av någon, host host..

På kvällen åkte jag för att träffa Andréa, Johanna och Johan. Tack för en trevlig kväll :)


Johan och Andréa

Två smålänningar och Andréa

Vi ser ut att ha solbrända fötter! Gillar vi :)

Kokos och ananasglass, mums


2010-05-04

GRATTIS MAMMA PÅ ___ ÅRS DAGEN! Kanske bäst att inte skriva hur gammal du blir ;)


2010-05-03

Godkväll!

Nu är det sju veckor sedan jag lämnade Sverige. Tiden rullar på här borta i staterna. Det är kul att så många läser bloggen och hör av sig för att fråga hur det går. Jag blir glad :) På tal om glad så fick jag ett grattis kort från min familj, men jag väntar med att öppna det tills min födelsedag.

Idag på morgonen var Sofias kompis över på en playdate. Och eftermiddagen spenderade vi ute hos grannarna. Det har varit varmt idag också, runt 30 grader och det ska vara varmt hela veckan så jag hoppas verkligen att dem kan laga luftkonditioneringen imorgon.

Jag var på gymmet en timme idag och sedan försökte jag prata med Amanda på skype, men det gick inte som vi hade tänkt oss. Vi får försöka en annan gång.

Nu blir det Sex and the City, GODNATT!


2010-05-02

Idag är det David Beckhams födelsedag, jag är ett gammalt Beckham fan så tänkte bara påpeka det.


Dagen har varit lugn, jag har tittat på film, tagit promenad och pratat på skype. Jag var otroligt trött igår och sov enda till kvart över nio idag! Rekord här borta i USA!!!


Det är galet varmt har nu! Eller kanske inte varmt, kvavt och fuktigt. Det är värre än Thailand! Och vår aircondition fungerar inte som den ska. Allt har gått sönder sedan jag kom hit, mobilen, bilen och nu luftkonditioneringen. Jag bär otur med mig.


2010-05-01

Det blev inget king of prussia igår. Jessica ringde och påstod att hon var "bakfull", haha. Istället blev det shopping på Exton mall med Andréa. På kvällen hämtade vi Jessica som skulle sova hos mig.

Klockan ringde klockan sex på morgonen och tåget mot Philly gick 7.00. När vi väl var framme i Philadelphia hittade vi inte rätt buss. Vi hittade en buss, men jag vet inte hur jag ska förklara, det såg ut som en buss som två unga tjejer inte skulle ta. Jessica blev irriterad på att mitt hår gav för mycket uppmärksamhet. För vi gick i ett område där jag inte skulle vilja gå själv. Vi fortsatte leta och hittade en busstation, lite högre pris men bussarna var helt okej:) Från Philadelphia tog det två timmar sedan var vi framme i New York City.

Vi hade bestämt att vi skulle gå på musikal på broadway och vi hittade Mamma Mia för halva priset. Jessica hade aldrig sett musikalen tidigare medan jag har sett den tre gånger i London. Och det var inte sista gången! Gustav har lovat att gå med mig, men vi får se hur det blir med den saken ;)

Efter musikalen tog vi en cykeltaxi till Central Park, där vi satte oss bara för att njuta. Det blev en lång men trevlig dag!


Times square

Jessica och Sandra i NY

Mamma Mia!

Undra vem som sitter i limousinen..

Jag och Jessica åker cykeltaxi

Central Park

RSS 2.0