2010-06-29

Happy Birthday Sofia!

 

När jag steg upp hade Sofia redan varit uppe ett tag. Men jag bad henne gå upp på sitt rum, stänga dörren och lägga sig igen. I köket fixade jag och Sasha lite frukost på sängen till Sofia och så gick vi upp och sjöng för henne. Jag måste ju visa hur vi gör hemma i Sverige. Hon blev jätte nöjd med sina paket som hon fick av mig. Little pet shops, race cars och ett födelsedagskort (när man öppnar sjunger hundar happy birthday to you).)

 

Sofia har fått bestämma vad vi ska hitta på idag så det blev:

·         Home alone 1

·         Wii

·         Baka kladdkaka

·         Vara ute och leka

·         Och fortsätta på målningen sedan gårdagen

 

På kvällen hade vi barnkalas här hemma.



2010-06-28

Ny vecka.

 

Idag tycker jag att barnen har varit otroligt gnälliga. Ingenting som jag gjorde var rätt. Vi åkte till poolen fast ingen av dem riktigt var sugen på att åka. När vi väl kom dit hade båda kul. Men då gnällde dem på snacks, dricka, solkräm osv osv. Ingenting var bra. Eftermiddagen gick lite bättre. Rylee och Jordyn var över någon timme och efter det målade vi.

 

Nu sitter jag och äter en chicken salad wrap som jag var och köpte på Wawa efter träningen. Jag och Andréa ”sprang” idag på gymmet. Jag sprang i tio minuter sedan fick jag jätte ont i mina benhinnor (vilket jag redan visste att jag skulle få). Jag hoppades väl på att det inte skulle göra ont den här gången. Så jag gick bara på maskinen. Man kan få träning av det också.

 

Jag pratade med Gustav tidigare på dagen och han sa att vi ses nästa torsdag. Och vi ses verkligen nästa torsdag. Jag har nog inte riktigt förstått det. Det känns så overkligt. Det känns som att jag har pausat mitt liv hemma i Sverige och jag bara lever i en dröm här borta. När jag kommer hem till Sverige igen så vaknar jag eller trycker på play igen och det börjar där det slutade innan jag åkte hit. Låter kanske komplicerat för er där hemma men det är så det känns.




Mamma och pappa, packa inte med för mycket för jag har packat ner "lite" saker som ni ska ta med hem


2010-06-27

Idag har jag haft en härlig dag. På förmiddagen åkte jag till poolen och stekte. Det var skönt med 35 grader och molnigt. Sedan kom solen och då fick man springa och doppa sig emellanåt.

 

Därefter åkte jag till köpcentret i Exton för att köpa en present till Gustav och så fick jag hem ett par shorts och ett armband till mig. Nu är jag 150 dollar fattigare.

 

När jag kom hem skypade jag med Cissi och Gustav innan jag åkte för att träna. Det har varit en lugn och skön dag. Kan behövas efter att ha haft fullt upp hela veckan.


2010-06-26

Jag vaknade vid halv elva och var PIGG! Jag åkte hem från Jonas efter att ha ätit lite ”frukost”.

Hemma pratade jag med mamma och pappa på skype. Vi planerade lite vad vi skulle göra varje dag när dem är här. Vi ska försöka hinna med att se West Chester, Washington, New York, Miami, Key West och Philly. Nu är det bara 11 dagar kvar!

 

Senare på eftermiddagen åkte jag och Andréa för att träna på mitt gym och därefter var vi ute och åt. Jag åt räkor och ris, det var såååå otroligt gott! Det var inte sista gången jag åt där.

 

På kvällen var jag, Andréa och Jonas här hemma. Vi hade filmkväll med glass, jordgubbar och blåbär :) Mums!


2010-06-25


Förmiddagen: Barnen sålde istea på gatan
Eftermiddagen: Sofia var på playdate. Jag och Sasha åt på Mc donalds och köpte födelsedagspresent till Sofia. Efter det åkte jag och barnen till poolen och träffade Andréa och hennes hostkids.
Fick tillbaka strömmen på eftermiddagen

MIDSOMMAR!
På kvällen var det även vår tur att få fira midsommar. Jag åkte hem till Jonas och "hjälpte" till med maten tillsammans med Elin, resten av svenskarna kom lite senare. Vi åt vid halv tio tiden. Jag var vrålhungrig eftersom jag bara hade ätit en halv sallad till lunch. Jag får skylla mig själv.




2010-06-24

BAD DAY!

Idag på morgonen fick vi ha en diskussion om att lära sig att lyssna. Jag ska inte behöva upprepa mig fyra gånger innan dem ska förstå att jag menar allvar. Det har även varit mycket prat på senaste om listorna jag har gjort om hur barnen har uppfört sig varje dag. Om dem har lyssnat, använt bad words osv. Barnen verkar tro att jag har listorna för att trycka ner dem. Så jag fick berätta att jag faktiskt är där för att hjälpa dem inte för att vara elak. De ville hämnas och göra en likadan lista till mig. Men jag sa att jag har redan lärt mig att man inte ska slåss, att man inte ska svära, inte kasta saker och att man ska lyssna när någon annan pratar.

På eftermiddagen hade barnen en playdate. När vi kom till huset var det fullt med barn och mammor. Barnen sprang iväg och lekte och där stod jag med alla hemmafruar som pratade om var dem har köpt sina möbler och skvallrade om "det nyaste". Där stod jag och hade ingenting att säga. Jag kunde inte ett enda märke dem pratade om eller affärer. Jag hade ju kunnat berätta om IKEA eller något men det tänkte jag inte på. Och jag hade då inget skvaller. Så där stod jag och kände mig dum i sådär en timme. Därefter såg vi att det började mörkna på himlen och någon minut efter började det ösregna. Och då menar jag inte ösregn som i Sverige utan så mycket värre. Det började åska och vinden blåste så träd hamnade på marken.

När vi tillslut kom hem hade dörren blåst upp. Jag har haft lite problem med att stänga den. Så det var vatten i hallen. Jag fick börja torka. När jag väl var klar märkte jag att strömmen hade gått. Jippie!

På kvällen åkte jag, Andréa och Jonas till IKEA för att handla mat till midsommar. Härligt att få komma iväg från all otur jag hade haft under dagen.

När vi väl kom hem igen hade vi fortfarande ingen ström. Brian och Svetlana gick runt med ljus för att kunna se. Det var bara att försöka gå och lägga sig i ungefär 30 graders värme.

Vilken underbar dag!


2010-06-23

Närmare 40 grader och sol! Så det var helt enkelt bara till att åka till poolen idag också. Gillar vi:) Barnen fick sätta sig i skuggan idag, inte för att dem ligger uppe och solar särskilt mycket. De har så lätt för att bränna sig. Jag får smörja in dem varje halvtimme. Barnen är inte så glada i mig då.. Idag fick vi stå och vänta tio minuter utanför, vi var för tidiga. När vi väl kom in slängde vi oss i poolen. Otroligt varmt! Men jag ska väl inte klaga.

På kvällen åkte jag, Elin, Andréa och Jonas till en park och lyssnade på livemusik (jazz!). Men det var mysigt :) Efter det åkte vi förbi en runda på Starbucks, det är ju trotts allt onsdag.
'
Imorgon blir det IKEA för att handla inför midsommar och även äta lite svenskmat till kvällsmat :)


Parken

Svenska ligan

Sandra                        Elin

Jonas                          Andréa

Lata amerikanare (och Andréa) som sitter kvar i bilen när dem ska ta ut pengar..


2010-06-22

Även idag har vi haft fint väder, runt 30 grader men lite mulet.
 
På morgonen åkte vi till poolen precis som igår. Både barnen och jag älskar det, perfekt! Efter poolen lekte vi lite hemma och tittade på en disney film :) Jag lärde även Sasha hur man sätter upp håret i en hästsvans. Hon var super nöjd! Glad att jag kan göra någon nytta :)
 
Kvällen spenderade jag hemma hos Andréa. Där jag, Andréa och Jonas planerade lite inför midsommar.


Coolingar


Jonas och Andréa

2010-06-21

Idag mår jag mycket bättre. Skönt!

Vi har haft kanon fint väder idag. Så på morgonen åkte vi till poolen för att bada och sola. På eftermiddagen var vi ute i trädgården och lekte sedan blev det även film.

Nu har jag precis kommit hem ifrån en lite shoppingrunda. Jag behöver fler bikini, men hittade bara en överdel.. jag är väl ute lite sent.


2010-06-20

Idag har jag inte mycket att säga. Jag har legat i sängen hela dagen. Jag har ont i halsen, huvudvärk, förkyld och jag tror jag har lite feber. Ska fortsätta min dag här och hoppas på att må bättre imorgon.


2010-06-19

Nu har jag äntligen varit i huvudstaden!

 

Jag och Elin tog bussen från Wilmington på morgonen för en dags tur i Washington DC. Resan gick lätt och smidigt. I början hade vi lite svårt att hitta. Vi började undra om byggnaderna hade flyttat sig för vi tyckte inte dem fanns där kartan beskrev dem. Tillslut hittade vi alla byggnaderna, vi hade gått åt fel håll. Bara att erkänna.

 

Jag tror vi gick genom hela Washington. Benen och fötterna värkte och självklart fick jag skoskav också. Men det var det värt. Det var verkligen en upplevelse!





2010-06-18

Nu sitter jag här med en kopp te. Sofia har varit förkyld i några dagar och nu verkar jag ha fått det. Jag har fått ont i halsen när jag sväljer. Jag har inte tid med förkylning nu för imorgon ska jag åka till Washington DC med Elin.

 

Idag har vi haft en playdate på förmiddagen och när Sasha slutade skolan åkte vi till en park och spenderade eftermiddagen där. Vi har haft kanon väder idag också, så där 30+.

 

Vi hade lite tjejsnack idag. Barnen är så roliga, ibland låter dem så vuxna men ändå inte. Sasha berättade att hon hade haft ett bråk med ”en utav sina pojkvänner”. Jag blev lite nyfiken och undrade vad det handlade om. Hon berättade att han hade petat sig i näsan och sedan stoppat fingret i munnen. Vad jag skrattade! Hon är trotts allt 7 år.

 

När jag slutade jobba åkte jag till Exton mall och skulle handla en ny väska. Jag behövde ha en sidväska till imorgon. När jag väl var i köpcentret hittade jag lite andra saker som kan komma till nytta :)



2010-06-17

Tiden går fort. Nu är det bara tre veckor kvar och två veckor till semester!

På förmiddagen lekte Sofia med Jordyn. När Sasha kom hem från skolan fick hon bara gå hem och byta om sedan vidare på poolkalas. Huset var jätte fint och baksidan ska vi inte tala om. Barnpool, vanligpool, fin uteplats och en lekplats i trädgården. Inte dåligt! Däremot hade dem ingen yta för något annat, om man nu ska hitta något negativt i det hela.

När Sasha var iväg hade jag och Sofia vattenkrig och picknick i trädgården. Vädret har varit helt underbar. Planen var från början att åka till utepoolen på gymmet men det öppnar sent denna veckan eftersom att dem flesta barnen fortfarande går i skolan.

När vi hämtat upp Sasha åkte vi vidare och handlade saker som vi kan pyssla med i sommar.

Jag har precis varit på gymmet och varit ute och ätit med värdfamiljen. Nu blir det film och idag ska jag försöka gå och lägga mig tidigt.


Glass i solen

Två barn i ett träd


2010-06-16

Idag är det Sofias första dag på hennes sommarlov och Sasha har halvdagar i skolan onsdag till fredag.


Idag har vi:

·         Tittat på leksaker på target och toy ́s r us

·         Lagat tacos

·         Tittat klart på ensam hemma 3, vad vi skrattade!

·         Åkt till parken med Amber, Rylee och Jordyn

·         Tagit en promenad i området

 

Nu ska jag till Starbucks. Jag saknar energi, men jag måste ut. Egentligen vill jag vara hemma och titta på gossip girl :P


Sofia, Sandra och Sasha

Sofia, Sandra, Sasha, Teddy och Piggy


2010-06-15

Idag har jag inte mått bra. Jag har till och från känt mig yr, haft huvudvärk och mått illa. Så Sofia och Sasha har fått leka lite på egenhand medan jag tittade på. Jag hoppade över att träna och började titta på en film. Men jag började känna mig bättre och ville inte bara sitta här när jag väl var ledig så jag åkte till köpcentret i Exton. Jag shoppade lite på rean på Victoria Secret och på forever 21, men började känna mig dålig igen..

 

Jag har suttit och tittat igenom allt jag fick av mina vänner innan jag åkte hit. Alla bilder och alla fina texter. Tänkte bjuda på en text av min kära vän Maria Ohlsson. Jag hoppas att det går bra Mia, det var fint skrivet.

 

Tack för alla fina minnen jag har tillsammans med dig, vi kommer att skapa oss fler i framtiden.

 

Nu är det tid för dig att skaffa några på egen hand. Jag beundrar dig för att du vågar göra den här resan ut i världen. Det krävs mod, en åtråvärd egenskap som inte alla människor besitter.

 

Tänk tillbaka på tiden då vi var unga (och dumma). Tiden då människors åsikter om en själv betydde mer än något annat. Tiden då man skulle välja sitt umgänge utifrån en osynlig popularitetsskala. Tiden då trender, smink, skvaller och killar var det enda som gällde och de som inte gjorde eller såg ut som alla andra klassades automatiskt som dumma i huvudet. Okej, omvärlden har inte förändrats så mycket men det har sannerligen vi gjort.  Du och jag var de blyga, tysta tjejerna som höll sig i bakgrunden. De som inte gjorde mycket väsen av sig utan mest flöt med den stora massan. Nu är det vi som utmanar, vågar ta initiativ och hittar nya vägar som vi inte är rädda att följa. Nu är det vi som tar världen med storm!

 

Njut av den otroliga resan och de upplevelser som du kommer att vara med om samt det faktum att du förverkligar en dröm!

 

(P.s Träffar du Bill Gates kan du väl be om en miljon eller två och hur stor är egentligen den största popcornskålen man kan få på bio? Ds.)

 

Mia

 

Tack! Jag blir alltid på bättre humör när jag läser texten :) Cissi berättade för mig att jag har varit här ¼  av min tid i USA. Det känns bra!


2010-06-14

Idag lagade jag min efterlängtade mat, kyckling, ris och bearnaisesås. Det smakade nästan som hemma.


På förmiddagen lekte Sofia med Jordyn och på eftermiddagen tittade jag, Sofia och Sasha på Home Alone 3. Sasha hade trillat och slagit i huvudet i skolan så vi skulle ta det lugnt på eftermiddagen och då tyckte jag det passade perfekt med film.


Vad har jag mer hittat på idag? Jag har tittat klart på desperate housewives säsong sex på en vecka, typsikt mig.. Jag har även tränat och handlat på target.


Tack för mig. Nu väntar massa avsnitt av Gossip Girl :)


2010-06-13

Jag vaknade 10.45 och hoppade upp ur sängen! Jag höll på att missa hela dagen!!

 

På morgonen hade jag en skypedate med Gustav som jag inte har pratat med på en hel dag nu. Jag försökte också prata med mamma och pappa men deras internet fungerar inte för tillfället så dem var tvungna att åka hem till min farbror för att låna deras internet.

 

Vid två tiden åkte vi för att titta på Sasha när hon hade sin pianouppvisning. Hon var jätte duktig, precis som alla andra barn. Det var en tjej som sjöng, thank you for the music med Abba, så jag satt som en stolt svensk och lyssnade.

 

Därefter fick vi åka direkt till mitt au pair möte som denna gången skulle vara med au pairerna och familjerna. Vi åt glass och pysslade.  Jag mådde inte särskilt bra, hade otroligt ont i huvudet. Det har varit över 30 grader här idag, regnat, åskat men solen har också varit framme. Inte konstigt att jag har huvudvärk!

 

Nu blir det kvällsmat och Desperate Housewives :)


Sofia var nöjd när det bjöds på saft och kaka

Familjen Wilson

Sasha

Jag minns min första och kanske enda piano uppvisning. Jag spelade Stilla Natt. Tänkte att ni kanske ville veta.


2010-06-12

Efter att jag kommit hem från Andréa fick jag bara duscha och byta om sedan var det att köra iväg igen. Jag skulle på picknick med några andra au pairer. Utan GPS och knappt något batteri på mobilen tog jag mig faktiskt dit.

 

Därefter åkte vi vidare till en ”italiensk festival” i Wilmington. Det var mat, musik och karuseller. Men det var tyvärr alldeles för varmt för att kunna njuta av festivalen. Vi fick gå in i en kyrka för att svalka oss. Så vi fick även se lite utav en katolsk gudstjänst.

 

På kvällen åkte vi hem en runda till Martina (en annan svensk tjej). Hon bodde i ett jätte fint hus. Hon hade ”ett eget hus” jämte huset, med kök, badrum och sovrum. Jag blev lite avundsjuk, men jag trivs jätte bra i mitt rum :)

 

Martina skulle ut med några andra au pairer så jag och Johanna (som inte har fyllt 21) åkte hem till mig och tittade på Alice i underlandet.


Picknick

Catherine och Ann-Kristin, tyska tjejer

Jag tillsammas med två andra tyska tjejer

Johanna på den italienska festivalen i Wilmington

Ann-Kristin, Martina och jag äter "köttbulle smörgås"


2010-06-11

Då var det fredag igen.

 

På förmiddagen var jag och Sofia över på en playdate hos några andra grannar på vår gata. Playdaten var hos en kille som heter John-John och jag tror han är ett år yngre än Sofia.  Det var kul att träffa lite nytt folk. Jag pratade lite med hans mamma och hon frågade om jag var intresserad att tjäna lite extra pengar till hösten och vara barnvakt någon gång ibland till hennes yngsta dotter som är 16 månader gammal. Eftersom att jag kommer jobba så lite till hösten så hade det kanske inte varit så dumt.

 

Idag åkte jag inte till gymmet. Sofia hade en uppvisning med hennes klass som jag och Svetlana var och tittade på. Så nu har jag sett barnens skola också.

 

På eftermiddagen visste jag att det skulle bli kaos i huset. Sasha ska ha piano uppvisning på söndag och behöver öva extra mycket, speciellt idag. Hon skrek, grät och var riktigt arg, för hon ville inte öva. Men hyfsat bra gick det väl tillslut.

 

Nu sitter jag hemma hos Andréa och ska spendera natten här. Hennes värdfamilj är iväg och hon ville inte sova själv här, vilket jag förstår. Vi har ätit tacos och tagit en långpromenad här ute på landet och spanat in alla fireflies. Jag har även ställt sådär tusen frågor till Andréa om kyrkan och religionen. Jag kom på nya frågor och funderingar hela tiden. Stackars Andréa..


Sofias uppvisning


2010-06-10

Idag på morgonen satt jag och Sofia och berättade en massa hemlisar för varandra. Jag berättade om saker som jag och Sofie gjorde när vi var små, bus som jag själv gjorde och som jag gjorde mot Sofie. Men jag nämnde också att det som jag berättar för henne får hon inte göra. Jag hoppas att hon förstod det annars ligger jag risigt till..


På eftermiddagen lekte vi att Sasha skulle på bal och Sofia på bröllop. Jag jobbade på en salong och fick fixa med håruppsättning, klädsel och smink. En lek som jag tror vi alla uppskattade! :)


Nu kommer snart Andréa hit :)


Sofia

Sasha


2010-06-09

Idag bestämde jag mig för att laga ris, kyckling och bearnaisesås. En favorit! Jag hade fått för mig att dem inte har bearnaisesås i USA men jag hittade en påse i köket. Jag var överlycklig! Jag började laga maten. Allt gick kanon tills jag tittade på paketet till såsen när jag var klar med riset och kycklingen. Paketet gick ut 13 juni 2008! Så besviken!!!

 

Idag på gymmet testade jag på något nytt, step 30 min/sculpt 30 min. Ledaren var jätte härlig! Hon frågade mig om jag var hemma under sommaren från collage eftersom att hon inte hade sett mig tidigare. Jag fick berätta att jag är här ett år för att jobba men att jag egentligen bor i Sverige. Eftersom att jag var den enda som var ny hjälpte hon mig lite extra, vilket jag uppskattade.

 

På eftermiddagen var vi alla över hos grannarna. Barnen lekte bra tillsammans så jag och Amber började titta på Mamma Mia. Ja, jag vet.. Jag såg den nyss. Men Amber hade inte sett filmen eller hört musiken så jag var tvungen. Jag måste ju få skryta lite om Sverige.

 

Vi har funderat på att åka iväg någonstans den veckan jag är ledig innan min familj kommer hit. Amber berättade att hon hade en farbror i San Francisco, en kompis i Boston och sin morfar i Texas. Billigare att åka någonstans där man känner någon så man slipper betala för hotell. San Francisco är antagligen för dyrt att åka till nu, vi är ute lite försent. Vi får se om det blir något överhuvudtaget.


2010-06-08

God Morgon God Middag God Kväll!

Dagen har varit bra. Jag och Sofia åkte till parken på förmiddagen för att ha en playdate med min LCCs barn William och hans lillasyster Kicki. Barnen leker bra tillsammans så jag och Cassie fick tid att prata. På eftermiddagen var båda jätte duktiga och fick fullport på listan om uppförandet idag.

På kvällen åkte vi till Starbucks för att säga hejdå till Johan som åker hem till Sverige imorgon. Känns som att alla åker nu! Vi får ha återträff i Sverige om ett år :)


Parken

Jag och Johan på Starbucks

Man måste ha luvtröja och solglasögon om man ska vara med i vårt gäng

2010-06-07

Ny vecka, nya tag. Och endast 4 veckor kvar nu!

I natt hade jag svårt att somna och när jag väl hade somnat så vaknade jag upp mitt i natten och mådde fruktansvärt illa. Som tur väl mådde jag bättre på morgonen!

 

Sofia var över hos grannen en stund på förmiddagen, under tiden vilade jag och tvättade.

 

När Sofia åkte till skolan åkte jag för att dansa Zumba. Det var jag och alla gamla tanter som var där. Mitt i allt skulle vi börja dansa tango. Herregud.. Jag såg mig själv i speglen, tango var absolut inget för mig!

 

På eftermiddagen blev jag lite arg på Sasha. Jag är trött på att hon aldrig lyssnar och bara ignorerar när det handlar om saker som hon inte vill göra eller höra på. Jag sa till henne att sitta i trappan i åtta minuter (eftersom att hon fyller åtta i år), hon skulle sitta där och tänka på vad hon har gjort för fel och sedan be om ursäkt. Hon valde att inte lyssna igen och gick upp på sitt rum. Jag hämtade henne och satte henne på trappan igen och denna gången skulle det bli 16 minuter eftersom att hon inte lyssnade från början. Det är bättre att låta henne sitta på trappan än på sitt rum. På trappen finns det inget kul att göra medan inne på rummet kan hon börja leka med leksaker och göra annat. Hon blev arg och ledsen på mig. När jag kom tillbaka efter minuterna som gått bad hon om ursäkt och vi pratade ut om saken. Vi får se om hon lyssnar bättre imorgon och har lärt sig sin läxa..

 

Ikväll orkar jag inte göra mycket eftersom att jag inte har fått så mycket sömn. Imorgon ska jag nog träffa dem andra au pairerna på Starbucks och säga hejdå till Johan som åker hem på onsdag.

 

GOD NATT!


2010-06-06

Tom . Ensam . Ledsen .

Dagen började med med skypedejt med både familjen och Gustav. Efter det blev det lite shopping innan jag skulle hem till Jessica.

Jessica skulle ta hand om hennes yngsta värdbarn, 6 veckor gammal! SJÄLV, eller jag fick vara med. Guud vad söt och mysigt han var :) Det var något nytt för mig, jag har aldrig tagit hand om så små barn. Vi tog det lugnt hela dagen och tittade bland annat på mamma mia igen ;)

Nu har jag precis kommit hem och sagt hejdå till Jessica som åker tillbaka till Sverige imorgon. Det var jobbigt. Jag har nog aldrig känt mig så ensam som jag kände mig när jag åkte i bilen på väg hem. Jag vet att jag inte är ensam men ändå.. Det blir nog tufft i några dagar men vi ses om några månader igen!


2010-06-05

Hej hopp!
 

Nu har jag precis kommit hem från en myskväll hos Jessica. Vi var riktigt ”tjejiga” idag. Vi tittade på sex and the city och målade naglarna. En härlig lördag kväll! Jag fick med mig lite saker som Jessica inte fick plats med i sina resväskor som ansiktsvatten och body lotion. Snällt :)

 

Tidigare under dagen var jag, Jessica och hennes vän från Australien och åt på Starbucks. Efter det åkte jag till Exton mall och handlade lite födelsedagspresenter till min familj (Gustav är inräknad). Har bara lite utav Gustav och Sofies present kvar. Känns skönt! Jag har en lång lista på saker jag behöver handla, tror jag i alla fall är klar med hälften. När jag kom hem fick jag bara lämna alla saker, byta om och åka in till West Chester för att äta. Jag har aldrig ätit ute så mycket som jag gör nu för tiden. Men jag tycker det är spännande med lite nytt.


2010-06-04

Jag är helt slut så jag sammanfattar mig kort

  • På morgonen var Jordyn över och lekte med Sofia
  • Jag åkte till gymmet en timme
  • Vi lekte ute i det fina vädret
  • Jag var med värdfamiljen och åt mexicansk mat
  • Nu blir det SATC sedan sova

 


2010-06-03

Idag har jag dansat Zumba! Det var ett tag sedan nu men oj vad kul det är :) Ska försöka gå på det passet oftare.  Alla är så härliga och positiva, man blir så glad!

 

På förmiddagen åkte jag och Sofia till Target. Jag behövde köpa en present och Sofia tittade ut vad hon önskar sig i födelsedagspresent, vilket var i princip alla leksaker. På eftermiddagen bakade vi. Jag tyckte synd om Sasha som inte har fått vara med och baka tidigare, så det blev lite chokladbollar idag igen.

 

Det är torsdag idag vilket betyder skypedejt med Amanda. Kul med lite uppdateringar om hur allt är där hemma. Nu är Andréa här, vi har precis kommit hem från en shoppingrunda på Exton mall.




2010-06-02

Jag kan inte förstå att det redan är juni! Att det redan är ett år sedan jag gick på bal och tog studenten. Känns som igår!

 

Nu har jag precis kommit hem. Jag och Jessica har varit på bio, Sex and the City. Den var bra! Den fick mig på bra humör :) Jag har fortfarande inte sett hela tv serien, jag håller på nu. Vi åkte också förbi King of Prussia. Måste dit igen!

 

Annars har det inte hänt något speciellt idag. Jag har varit på gymmet och sedan pratat med hela familjen på skype :) Det är bara fem veckor kvar nu!


2010-06-02

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN PAPPA!


2010-06-01

-SAAAANDRA!!! Ropade Sofia när jag öppnade min dörr idag på morgonen. Hon sprang upp för trappan och gav mig en riktig bamsekram. Dagen kunde inte börja bättre.

 

På förmiddagen var jag och Sofia nere i källaren och byggde en koja. Vi lyste med en ficklampa inne i kojan och lekte med våra skuggor. När det var dags att äta började jag städa undan efter oss. Sofia blev arg och sa att vi skulle låta det vara för hon ville att Gustav skulle få se kojan när han kom hit!

På eftermiddagen var vi nere i köket och ritade. Sasha skrev upp namn på mina barn jag ska få och frågade mig om jag tänkte gifta mig med Gustav eller om jag tänkte skaffa ny pojkvän snart. Ibland är dem för roliga! På kvällen skulle dem iväg på picknick med deras skola så jag fick sluta lite tidigare. Nu hade jag tänkt titta på the guardian som jag köpte tidigare idag.

 

Svar på fråga:

Hej :) har en fråga, hur går de med längtan till din pojkvän hemma i Sverige? Hur gick tankarna om erat förhållande innan du åkte?

- Jag tycker att det går bra. Det är klart att det är jobbigt ibland men vi pratar på skype varje dag och nu är det bara fem veckor tills han kommer hit och hälsar på. Jag tyckte det var värre innan jag kom hit, när jag tänka på hur det skulle bli. Man måste ha inställningen att klara det :)


2010-05-31

Då var det dags att åka tillbaka till verkligheten. Resan hem tog tio timmar. Efter en timme bad jag Andréa döda mig. Jag hade så ont! Jag har bränt bakbenen, rumpan och ryggen! Perfekt när man ska åka bil..

Jag har inte mycket att skriva om dagen. Vi åkte från Duck beach vid halv elva tiden. Jag sov säkert sex timmar i bilen och resten av tiden satt jag bara irriterad och väntade på att jag skulle få komma hem.



2010-05-30

Idag tog jag sovmorgon för alla andra åkte till kyrkan vid nio tiden. Kyrkan låg 45 minuter bort och skulle hålla på i två timmar så jag vägrade följa med. Istället tog jag det lugnt, bloggade lite, åt frukost i lugn och ro, badade i poolen och satt ute en liten stund.

 

När alla andra kom tillbaka åkte vi till havet och var där hela eftermiddagen. Men jag hade tröja på mig eftersom att jag brände mig igår. Så istället för att sola tog vi långa strandpromenader. Jätte mysigt område!

 

Det var några som var ute och badade i havet och inte kunde ta sig tillbaka till stranden på grund av vågorna. Så lifeguardar fick rädda dem. Otäckt!

 

På kvällen var det min, Andréa och Amys tur att laga mat. Det blev grillat, potatis och sallad. Därefter åkte vi på två fester. Lyckad dag :)








På festen träffade vi en finsk kille, komiskt!


RSS 2.0